Så er vi i seinsommer fasen. Ferien er over nok en gang og igjen har vi starta opp med nytt skoleår. Men først da jobben starta fikk jeg somla meg til å lage knekkebrød.
Bruke hønsebulljong istedet for bare vann. Det gir ein kjempego smak til knekkebrødan
Bruk også litt krydder i blandinga for å spice dem opp.
Fine ruter. Får 3 brett med 12 ruter på hvert brett.
Da eg no først sto på kjøkkenet kunne eg likegodt sette brøddeig også.
ja- knekkebrød og brød..... grunnen til at eg stod på kjøkkenet var no fordi vi hadde høsta eplen fra hangens ene epletre. De skulle lages om til eplemos. Det vart ikkje så mykje, men 3 kg. mos e fryst ned. Kjempegodt og litt syrlig smak. Perfekt på hjemmelaga brød/ knekkebrød under ein go ost ;) Prøv selv.
Denne fine boksen kjøpte eg i København på Notre Dam. Perfekt til ein batch knekkebrød.
Det blir litt oppramsing her,men sokker er strikket i sommer. To gr. N- Norge i bil resultere fort i et par sokker.
Mønstret er Monkey Socks av Cookie A.
Ett par i blått ble det også til
Andre turen opp gikk eg for noe superenkelt. Raggsokk på p. 3½ og alle sokkene er garn fra lager.
Nettopp felt av og ville strikk videre, men orka ikkje reis meg for å finne nytt garn: derfor vart det til et par barnesokker str. 1 år ca...de er jo så søte
Her e det kvelden no.Se så vakkert det er ute. Elsker august kvelder! Fargene er så mette og sterke. Vakkert! No er det Valg studio og skolepolitikk i tv- MÅ SE og følge med. Viktig, viktig!
sensommer hilsen fra Torhild
FLotte sokker!
SvarSlettHer har det også gått i brød og rundstykke baking til skolestart ;)
Tror jeg må steke en ladning med knekkebrød også i løpet av uken. Kanskje jeg prøver med litt buljong - det hørtes godt ut.
Det håper jeg du syns også. Gir mere smak på knekkebrødene.
Slett