søndag 30. oktober 2011

Knekkebrød

I dag har jeg svinget meg og fått bakt både lavkarbo brød og knekkebrød.
Det er ei stund siden nå jeg har bakt og lysten kom over meg.
Det smaker så godt og er så enkelt å blande sammen.


Knekkebrødet er litt mere omstendig , men ikke for vanskelig å få til. Egentlig består det "vanskelige" i å få fordelt deigen på 3 bakeplater. Bakepapiret krøller seg litt og følger med, men hvis man tar litt vann på e slikkepott så sklir det mye bedre utover hele plata.


10 min steking før jeg lager ruter med en pizza skjærer- så skal det inn og tørke litt i ovenen en halv times tid.


Idag puttet jeg oregano og litt salt i + 1 dl. gresskarkjerner og 1 dl. med linfrø olje.
Det skal bli spennende på smake.
Nå ligger de til tørr / luftning så de blir helt sprøde .Mmmm moms

5 kommentarer:

  1. Disse så deilige ut. Det er jo herlig å ha slike med brunost og en god kopp kaffi til. :))

    SvarSlett
  2. Nam nam det hørtes veldig godt ut. De knekkebrødene der er bare deilige.

    SvarSlett
  3. mmm de er gode - eg har fått det tips å bruke buljong i vannet- det gir en god "salt" smak .
    Hadde en dash oregano i også...

    SvarSlett
  4. Det så godt ut! Jeg baker knekkebrød flere ganger i uken jeg, siden magen min ikke tåler brød. Mine steker først 15 min, så en time, hvis ikke blir de myke...

    SvarSlett
  5. Felisi: god idé med økt steketid.Det skal jeg prøve neste gang. Brukte laaang tid på å få dem harde.

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med kommentarer.